Període d’inscripció

El període de participació serà des del 21 de juny al 21 de setembre de 2020.

Totes les fotos participants han de ser realitzades durant l’estiu del 2020, és a dir, entre el 21 de juny i el 21 de setembre, ambdós inclosos.

Les fotos participants s’hauran de penjar a aquest formulari o via Instagram.

Es poden presentar un màxim de 2 fotografies per participant (sigui a través d'Instagram o formulari).

No s’acceptaran fotos presentades per correu electrònic o per cap altre via alternativa.

Instagram

Les fotos es poden presentar a través d’aquesta xarxa social indicant el hashtag #totfotoportada2020 al peu de foto (no als comentaris). A més de l’etiqueta, s’haurà de posar el títol de la fotografia i l’indret des d’on s’ha fet la imatge. Perquè la participació sigui vàlida, cal que siguis seguidor del nostre compte d’Instagram @totsantcugat i que s’hagi penjat el post entre el 21 de juny i el 21 de setembre. Només entraran a concurs les dues primeres fotografies de cada perfil personal.

Format horitzontal

Les fotos es poden fer amb càmeres o amb qualsevol dispositiu mòbil. El jurat no valorarà totes aquelles fotos que hagin tingut un excés de retoc (a excepció de les presentades per Instagram). E l format de les imatges haurà de ser horitzontal amb un mínim de resolució i qualitat perquè les guanyadores, com és habitual, es publicaran a la portada del TOT Sant Cugat. No s’acceptaran les fotografies amb marques d’aigua ni logotips.

El jurat

El jurat del certamen, format per professionals santcugatencs del món de la fotografia, es reunirà el mes d’octubre per decidir els guanyadors.

Lliurement de premis

L’acte de lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de totes les fotos presentades al concurs es farà al mes d’octubre, en una data i lloc per determinar en funció de l’evolució de la pandèmia pel Covid 19.

Les fotos guanyadores del 2020 es publicaran a l’edició del TOT paper i web. I es publicaran a la portada algunes de les guanyadores.

S’entregaran premis a les 20 millors fotografies rebudes.

Condicions

Els participants autoritzen expressament el TOT Sant Cugat perquè pugui reproduir, distribuir i comunicar públicament quan ho consideri oportú, en qualsevol mitjà, les obres fotogràfiques presentades al concurs. Els participants es responsabilitzen davant del TOT Sant Cugat de totes les qüestions que es puguin derivar de la utilització o divulgació de les seves fotografies i/o de qualsevol mena de reaccions, reclamacions o conflictes i, en particular, i no de manera exhaustiva, d’aquelles relatives a la infracció en els drets de la propietat intel·lectual.

El jurat es reserva el dret a descartar fotografies que no compleixin els requisits.